Post by erpercussfolwa on Feb 19, 2022 7:18:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Force: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Ti oglasi so grozni, igral sem svojo najljubšo igro, nato pa se je pojavil oglas in oglas mi sploh ni pustil, da bi se iz njega izvlekel, upam, da ga boste kmalu popravili!
Super zabavna igra! Na tone možnosti za nadgradnjo ladij, kupol in dronov! Ni vam treba plačati za konkurenčno igro. Oglasi so neobvezni in dajejo odlične nagrade! Edini razlog, zakaj ni dobil 5 zvezdic, je neroden uporabniški vmesnik. Veliko tega ostane nepojasnjenega in potrebno je veliko truda, da razumemo, kaj je kaj. Še vedno najdem stvari, o katerih po 2 tednih igranja nisem vedel. Na splošno odlična igra, super zabavna. Palec gor zagotovo! Dobro opravljeno!
Všeč so mi strelci in to ima prijeten pridih stare šole, toda količina brušenja te prisili, da plačaš ogromno, napredek pa je preprosto nesramno. Tudi pri vseh oglasih me ne moti, da plačam ali kupim igro, ki mi je všeč, ampak to je samo klanje kitov. Ne, hvala.
igra je zabavna. oglasi niso vsiljivi. dizajn izgleda dobro. ni očitnega načina, da svoj profil prenesem na naslednji telefon. ki potrebuje obliž.
Bilo bi priročno, če bi vedel, kaj počnem. Ko igram to igro, ne razumem polovice. Še vedno dobro zabavno💎 In ne pretirano težko
Namesto da plačate za zmago, je bila igra prijetna za igranje. Počasi postajati močnejši nasprotniki je eden mojih najljubših, tako da se lahko naučim vzorca. Morda PvP potrebuje nekaj popravka pri sestavljanju tekem, ker me je večino časa tolikokrat premagal nasprotnik na visoki ravni. Raje bi moral začeti rušiti ELO, ko je poražen na višjih rangih. In predlog, dodajte drugo glasbo za bitko s šefi. Tudi glasba v tej igri je bila všečna.
Rlly dobra in zabavna igra
Nazaj v leto 1980
Zaenkrat zabavna igra, vendar so se šele začele pojavljati težave. Vsakič, ko začnem PVP tekmo, se igra zatakne pri sporočilu »Prosim, počakajte, da je nasprotnik pripravljen«, hkrati pa pokaže, da se njegov rezultat povečuje. Danes tudi novost, zbranega zlata ne šteje v dnevni cilj. Pred nekaj dnevi sem izgubil tudi gumb za igranje neskončnega načina, vendar sem ga še vedno igral kot dnevni cilj. Nasilno ustavitev igre in njeno ponovno nalaganje ne pomaga
Odlična igra, grafika je fantastična. Obstaja omejitev, kako daleč lahko pridete na nekaterih ravneh, razen če nadgradite svojo ladjo. To je stopnja 42, da je ubijanje šefa težko. Bossa na ravni 42 morate olajšati ubiti ali imeti možnost ščitov za vašo ladjo. pomagala bi tudi hitrejša hitrost ognja. Razen tega je igra zelo zasvoji in kul.
Zabavno. Enostaven za igranje
epski
Galaxy Force: Alien Shooter আর্কেড seoc
Všeč mi je! Nekako stare šole, vendar z možnostmi, zaradi katerih je moj sin navdušen! Odlična motnja za čakalne vrste in dolga srečanja zanj .... In jaz.
Dobra igra, vendar ima nekaj težav. Na pvp-ju sem imel popoln rezultat, zadel sem vsako tarčo in dobil vsako moč. Nekako je moj nasprotnik končal s 4 tisočaki več kot jaz. Ne bi smelo biti mogoče, če bi zadel vse. Na ločenem ne, sem imel to aplikacijo za dolgo časa. Pri vrtenju kolesa nisem nikoli pristal na meji sto tisoč. Padlo bi na obe strani. Zdi se, da so ustvarjalci nastavili kolesje, da ne pristanejo na meji sto tisoč.
Začne se zelo enostavno in na začetku dobite veliko brezplačnih stvari. Nato vzemite svojo kreditno kartico, če želite v igri napredovati po razumni stopnji. Nadgradnje ladij vas stane veliko. Za posodobitev svojih ladij morate kupiti ladje in dragulje. 2 različna nakupa v aplikaciji za nadgradnjo ladje. Eno brez drugega ni dobro. Prebral sem oceno enega fanta in je priznal, da je v to igro vložil 5.250,00. Bodite pripravljeni, ta igra lahko zelo zasvoji, zato so nakupi v aplikaciji lahko zelo dragi.
Še vedno sem na začetnih ravneh igre, vendar se zelo ponavlja in se začne igrati čez nekaj časa, ker sem mislil, da bi isti šef 3 ali 4 različne čase zdaj na različnih ravneh želel več raznolikosti
Priznam, da medtem ko morajo razvijalci služiti denar, bi morali biti sposobni kupiti nova letala z dovolj dolgo igro in služiti kovance. Po točki so kovanci neuporabni in potrebujete zelene dragulje, ki jih lahko naberete le z večinoma gledanjem oglasov. Večina letal mora imeti karte, ki so odvisne od sreče. Tudi do kril nikoli ni mogoče dostopati, ker je preprosto pretrdo. Žalostno je, da je igra s tako dobrim igranjem prepredena s shemami zaslužka.
To igro sem igral že 2 leti. Razvijalci izvajajo spremembe četrtletno in nikoli niso bile v korist igralcev iger. Zdaj potrebujete 2 meseca, da zberete dovolj draguljev, kar potrebujete 2 tedna. Novi uporabniki bodo morali za začetek porabiti veliko denarja. Igra je dobra, vendar je vedno slabša.
Nemogoče zmagati. Neskončna sredstva za šefa. Če dejansko počakate na čas, da izčrpate vire šefov, vas neznano nekaj uniči od spodaj.
Naj bi bilo kot stara arkadna igra. HA! Ni enako kot je oglaševano. Ne zavajajte ljudi!!
Uživajte v igri. Toda oglasov je preveč in zdi se, da pvp ne dopušča, da bi tekmovali z igralci na vaši lastni ravni lobanje. Utrujen od uničenja igralcev višje ravni.
Ta igra je dobra, če radi mletite. Če ne, vam svetujem, da ne igrate. To je različica plačila za zmago, saj lahko brezplačni uporabniki še vedno zmagajo. Za napredovanje pa morate bodisi plačati, ali pa zmleti svoje srce. Pravzaprav je zelo prijetno in čeprav ljudje pravijo, da ni storitve za stranke, sem ugotovil, da ljudem odgovarjajo tukaj, in obstaja spletna stran. Toda na splošno je ta vidik brušenja največja težava te igre. Nasvet: Vse ladje istega ranga imajo enako moč.
Ta igra ima nekaj zabavne vrednosti. Za približno prvih 20 stopenj. Zdi se, da ni nobenega načina za vzdrževanje nadgradnje ladij brez nakupa stvari. Torej, ko ga igrate na tono, se vam ne zdi, da gradite kul ladjo ali kaj podobnega. Potem postane sovražnike težje ubiti. Zdaj bodisi porabiš denar za boljšo opremo, bodisi izgubiš. Meh. Hvala, ampak dobro sem.
Galaxy Force: Alien Shooter ארקייד mira
Mislil sem, da je to zabavna igra in sem jo tako ocenil, a potem na eni ravni nisem mogel dobiti nagrade za ubijanje vseh slabih fantov, čeprav sem jo, na naslednji stopnji pa naj ne bi škodoval in še nisem. ne dobite eter nagrade. Poslal sem jim sporočilo, vendar ni bilo nobene spremembe. Imam mapo za igre, ki se jih ne splača igrati. Ta igra gre tja, jaz pa bom igral neko drugo igro.
Obrača veliko starih spominov na igranje vesoljskih osvajalcev. Všeč mi je retro dizajn in enostavno upravljanje. Malo zastrašujoče je, da se barve kovancev pogosto mešajo z bombami vesoljcev. Želim si, da bi bile barve nekoliko izrazite. Prav tako brez bombardiranja oglasov, ampak možnost gledanja videoposnetkov in zaslužka kovancev. Uživanje v igri.
Dobra😙stara igra z na Facebooku mojo staro igro, zakaj ne easer. Kako moram?
Soo...uhmmm, to sem videl kot oglas, medtem ko sem igral igro in je bilo mogoče igrati, tako da sem igral na zadnji stopnji, gumb "x" se ni prikazal, zato sem čakal 30 minut, nato mi ni preostalo drugega, kot da izbrišem svoj igra, vendar sem bil tam na ravni 1390, tako da sem čakal ŠE dlje, dokler je nisem izbrisal. in sem igral vašo igro, ki je nekako nizka kakovost, zato prosim naredite več posodobitev in hvala, ker ste to prebrali!
Veliko oglasov, a zabavno.
Zelo dobra in lepa igra
uživajte v tej igri veliko...ampak pvp turnir zahteva delo...ker odvisno od vaše ločljivosti zaslona...ne vidite sovražnikov izven zaslona in ladja nižje ravni vas lahko udari v rit...če ima boljša ločljivost zaslona.
Všeč mi je ta aplikacija. Ohranja moj reakcijski čas na mestu!
Hidden Numbers: Twisted Worlds Aventura fnbs
To je samo zagrabitev denarja. Nenehni oglasi in posodabljanje letala traja večno. Igro sem igral eno leto in prišel do letala 8. stopnje, ugani, kaj je še potrebnih draguljev za višjo raven in nadgradnjo. Do neke točke je bilo v redu, vendar pride do točke, ko boste morali porabiti pravi denar, da napredek doseže določeno točko. Zdaj monotono in nesmiselno. Odstranjeno, ni priporočljivo!
Ubijalec časa, vendar ni nič boljši od ostalih iger za smeti, ki jih izdelujejo danes. Imajo različne načine igre, vendar nobenega od njih ni mogoče zmagati, tako da imajo v bistvu še vedno 1 način igre. Turnir in pvp sta odlična, če ne želite zmagati. Zagotavljam vam, da ne boste, razen če plačate za drugo vesoljsko ladjo. Kar je tako slabo, je, da lahko čim prej uničite vse na zaslonu in še vedno izgubite za 2k točk. Ena stvar je izgubiti, druga pa izgubiti, ko nimaš pojma, kako izgubljaš
Sprva je bilo zabavno in zahtevno, navsezadnje pa super. Potem se je začelo pojavljati vprašanje denarja, vendar ne nameravam porabiti denarja za igro, ki se bo kar pokvarila. Prav tako si vedno prizadevam dobiti tri zvezdice na vseh ravneh, vendar na nekaterih ravneh, ne glede na to, ali te zadene ali ne in ubiješ vse hrošče in ladje, preprosto ne moreš dobiti treh zvezdic. Kar ni pošteno.
Lepa igra, ne zmrzne kot večina od njih, rada jo igram
Odlična igra, preveč oglasov in traja večno za napredovanje
To je dobra igra za ljudi, ki imajo radi igre streljanja na letalo. Ko igrate v oglaševalskem načinu, nima oglasov in vas ne sili v gledanje 30-sekundne aplikacije. Resnično priporočam to igro za ljudi, ki ne marajo dodatkov in kot strelske igre 🛩️👍
ファルコンスクワッド:ギャラクシーアタック アーケード fvxw
Odlična igra za igranje podobne igre na segi. Dobra zabava. Brez oglasov je najboljši del
vau
Kul
Imam težave pri ponovnem prenosu te igre. Zabavna je igra, vendar se zdi, da nihče ne ve, v čem je težava (ok očitno ljudje ne znajo brati. Trenutno ne morem prenesti igre. Zakaj bi torej ljudem povedal o tem?? ?)
To je v redu igra, vendar je tudi tipična.
Zmanjkalo zvezdice, obstaja težava z oglasi, ki niso na voljo za prejemanje nagrad. Toliko dni nikoli ne morem dobiti svojih bonusov ali dodatnih kovancev. Igram od 8-2018, rad bi dobil več za vloženi čas........ Dobil sem odgovor od Onesofta, približno 3 ure po posodobitvi moje objave. Odziv je bil grozen. Odpravite zgornjo težavo, če želite oceno 5 zvezdic ... bo zaradi vašega odgovora uničeno drugo.
To je zabavna igra, vendar morate bodisi porabiti pravi denar (kar jaz ne) ali pa je bolje imeti paciente svetnika, da pridete kamor koli. Na stopnji 42 in mi je vzelo 6 mesecev po 2-3 ure na dan. Pred prenosom bi prebral vse ocene, ki jih lahko, in se nato odločil, ali bi vam še vedno všeč. Poleg tega za igro ne stoji nihče, ki bi vam pomagal, če potrebujete vračilo ali popraviti stvari. VSO SREČO
Falcon Squad : Bắn máy bay Trò chơi điện tử ufsr
Zabavna igra. Je prijaznejši za igranje kot mnogi drugi strelci in zelo malo oglasov. Šefi so kul in zahtevni tudi v začetnih fazah igre.
Zabavno je, vendar bi moral biti sposoben narediti več, ne da bi porabil svoj denar. Zapravil sem denar in sploh ne vem, kaj sem kupil😣