Post by erpercussfolwa on Feb 19, 2022 7:39:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх токени ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2022 version ▞▞▞
Веома лоша ствар, лоша игра, веома лоша и јако пуно реклама, ово је први пут да видим ову лошу игру пуну реклама.
То је и даље потпуна вежба у фрустрацији... Нисте изгладили или побољшали игру годинама. Стазе су неправедне и претешке, а да не помињемо глупу количину "кованица" која је потребна да се било које возило учини једва управљивим. Заиста заслужујете -5 звездица...
Ок, играње на рачунару је мало теже, а ова игра је помало досадна за играње. Преузмите на сопствену одговорност!!!
Најгора игрица на свету педеру јебем те уста твоја да биг да ти сви уму ча и ти мајмуне
ја сам је скинуо када је била тек направљена и била ми је забавна али ми је сад досадила и не могу да кажем да је глупа јер није.Ја искрено мислим да је средње добра
Gumslinger Action fuj
Није лосе кад ти је досадно
То је веома занимљива игра, а такође и слагалица, па покушајте да је ажурирате новим возилима. Хвала на доброј игри.
Није лосе
Дајем 4 звездице зато што и није баш нешто...Али треба више верзија
стварно добра игра, 1 проблем као и све друге мобилне игре, рекламе то је то
Ова игра је ектра! Нису скупа возила. :-)
Превара - не инсталирајте. Моје петогодишње сунце случајно потроши више од 500 евра у овој игрици - нуде све врсте надоградњи и услуга до 79,99 евра по куповини. Јасно превара. Нико разуман не би потрошио стотине евра на игру за децу.
Најгора игрица, из мог искуства не покушавајте да је преузмете, губљење времена и мреже, боље је да играте неку другу игру. У фази ролеркостера, бицикл се не може много испробати. Најгора и најгора игра...
Онако лепа игрица
Да ли је уопште могуће победити? Практично ? Пре него што се то деси, преврнућете се или ће вас сцена изненадити, чак и ако сте успели да постигнете савршену вожњу, остаћете без горива! победа је немогућа без варања😏
Солидно
Добра није лоша
Hill Climb Racing ریسنگ stee
Буквално је пре,пре добра свако ко да 5 звездица значи да је нормалан 👍👍🧡🧡
Само лоше. Физика је веома пренапухана као крпена лутка и свака брзина ће довести до тога да се одвојите од земље, што ће резултирати престанком трчања или смрћу возача или слетењем возила са задње стране. Просек испод 1К злата по трци. Преко 1 милион злата за неколико различитих возила, не укључујући надоградње делова.
Ова игра је веома добра
Hill Climb Racing Racing qdpn
Ова игрица је најбојла на целом свету и планети она је најбохла игрица коју сам једном у животу видела.
Предлажем да додате контролне тачке нивоима. Мрзим да изнова пролазим кроз целу мапу да бих завршио следећи ниво. Вероватно ћете због овога изгубити задржавање корисника..
Hill Climb Racing Dirke bii
Добро је, али треба много промена у њему. После много пута ове игре осећаћете се досадно
Лепа и занимљива игра.али лоша ствар у игри је то што морате да почнете од почетка када умрете без обзира на то колико високо сте достигли
То је најбоља игра, али када почнемо да играмо, после 2 или 3 окрета игри је потребан договор када додирнемо споразум игра је заустављена и не ради како треба и контроле игре не раде како треба
Више ми се допала стара верзија
Ова игрица је само дивно од игрице
Посебна игра у свету игара коју нисам могао да заборавим да играм свакодневно
Одлична забава, али треба ми савет. Стално купујем сандуке за надоградњу за прилагођену конструкцију, али надоградње каросерије аутомобила се никада не појављују као опција иако су биле у сандуку. Сада сам потрошио 1000 дијаманата, и све што добијам је надоградња точкова и мотора. Где су каросерије аутомобила које сам донео?
Стварно ми се свиђа ова игра, али неке од области вас терају да се запитате да ли знају какво место постоји, знам да је то игра и да је то једна од првих које људи добију, али хајде да се никада није побољшала од самог почетка, што је срамота, па су нивои одлични, неки су толико лоши да је смешно
Игра је веома добра, али након неког времена и етапе су постале досадне са аутомобилима. Овоме треба додати и нове ствари попут хеликоптера, авиона, аутомобила, бицикла, воза и прометне улице до нивоа. Желим одговор од моје омиљене компаније за игре, тј. фингерсофт. Али човече, једна ствар коју сам заборавио да поменем ову игру је серијски убица времена
Да мозам би и дал и 0 свезди ,ама немозе
Добра је али није бас нешто после неколико дана играња
👍👍👌😉🆗🎉🎉🎉😁
Hill Climb Racing Kilpa-ajo hfx
То је прилично лепа игра, али њен проблем је што промовише сексуални нагласак јер доноси неке чудне рекламе које се односе на квидео снимке морају да престану да прослеђују такву врсту реклама ✋🏻
све најј