Post by erpercussfolwa on Feb 19, 2022 7:46:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz ▞▞▞
▞▞▞ Cooking City - Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Cooking City - Cooking Games Аркади sahu
Eğlenceli bir oyun ama zamanlı olanları yenmeyi imkansız kılıyor. Parmaklarımın gidebildiği kadar hızlı hareket ediyordum, ayrıca sürekli olarak ekmek kızartma makinesinde kızarmış ekmek yedim ve bir güçlendirici kullandım ve yine de seviyeyi geçemedim. İlk restoranda da öyleydi. Sürekli kaybedersen eğlenceli olmaz.
Çok güzel ama 20 bölümden sonra çok zor.
Çok güzel ama sıkıyor bir süre sonra. Parayı çok kolay ama elması çok zor olduğu için ulaşımı durduruyor
hiç guzel degil
Cooking City: Restaurant Games Pelihalli gyc
Bu oyunla ilgili sevmediğim tek şey, beraberinde gelen bağımlılık ama bunun dışında çok güzel ve eğlenceli ve ve ve ve
bağımlılık yapıcı ve zorlu
çok güzel nir oyun ben çokk vor
Ateş pişirmek, yemek pişirmek, şehir pişirmek, her neyse yemek pişirmek...hepsi aynı şey, verilerinizle oynamadıkça veya çok fazla harcamadıkça artık daha fazla gidemeyeceğiniz bir noktaya geleceksiniz. oynamaya devam etmek için diğerinde güçlendiriciler satın alın,.... zaten Nordcurrent ile her şeyim bitti, bir sürü u'yu kaldırıyorum, bu oyunu severdim ama çoğumuz için oldukça pahalı hale geldi.
Boş bir oyun hiç doldurmayin
oyun oynamaktan gerçekten zevk alıyorum! Çok eğlenceli ve Tanrım, ellerinizi meşgul ediyor!
Cooking City: Restaurant Games Arkade onaa
Cooking fever oyunu indir - Crazy, Fast Restaurant Kitchen Game Apk ... City Cooking Craze Bali City Gameplay Walkthrough Levels 1-10 (iOS
Akıllara durgunluk veren, beni bütün gün meşgul ediyor.
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum 🤩 ve zaman kaybetmeyin hemen indirin
Çok güzel tavsiye ederim kesinlikle tek kelimeyle harika harika
Seviyeleri geçtikten sonra zorunlu reklamlar. Zorunlu reklamlarla asla 1 yıldızdan fazla alamazsınız.
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, ancak müşteriler ürünlerin pişirilmesinden daha hızlı geliyor!!! Yükseltmeye bile yeterli madeni para veya değerli taş vermiyor çünkü HER ZAMAN güçlendiriciler veya madeni paralar satın almanız gerekiyor!!! Öğelerin ücretsiz olduğuyla ilgili bazı yorumları okuyun, ancak benim için değil! Lütfen bu sorunu çözebilir misiniz??!!!
Sadêcê onu sêvêmêzsin şêy almadım için iyi
or just your voice. ... search for the latest blockbuster, stream shows or open multiplayer games.
Ben çok güzel
Travel around the world with Chef Pepper and her food truck in this FREE, addictive, time-management restaurant game, Kitchen Scramble! GET READY!
bence güzel tavsiye ederim
Önceki telefonumdan seviyelerimi nasıl alabilirim? Bu telefonda oturum açmayı denedim ama başlangıç noktasına geri dönüyor. Lütfen elmaslarımı, paramı ve seviyelerimi geri almama yardım et. Teşekkürler... Reyting yıldızlarımı aldım çünkü bana yardım etmiyorsun.
Cooking City: Restaurant Games Pelihalli fecg
Çok güzel oyun çok iyi
OYUN ÇAK GÜZEL ŞİMDİDEN CANIM ET ÇEKTİ
Enjoy new kitchens, top chefs! Cooking City - the most addictive time management cooking game! Join in the Cooking City, tap as fast as you
Bu oyunu bir yıldan fazladır oynuyorum. Telefonumda bir güncelleme vardı ve uygulamayı kaldırdı. Uygulamayı yeniden yüklemeyi denedim ve izin vermiyor. Bu oyuna çok para harcadım ve geri almak istiyorum.
Harika, ancak bir şeyi çöp kutusuna taşımanız gerektiğinde bize söylemelisiniz çünkü öğreticide yok ve bazen istemediğim halde yanlışlıkla çöp kutusuna bir şeyler atıyorum, bu yüzden koyma şeklinizi değiştirmelisiniz. çöpteki şeyler. Yemeğe iki kez dokunduğunuzda bir 'tamam' düğmesi görünecek ve buna basacaksınız. Veya buna benzer bir şey.
Crazy Diner: Cooking Game. Smart Fun Casual Games. Feel Cooking Madness in Cooking Restaurant & Design your Cooking City! My Cooking: Chef
Televizyon. el 5k tv alanlar, samsung 55 led tv fiyatları, lcd tv ...
Çok sıkıcı. Скучная игра.. Не советую
Hamburger bolumunde 20 den gecemiyorum nasi gecebilrz ya sure cok az yani
U mutfak
Çok fazla reklam, şaşkın ve sıkılmış
Tamam şu an ilk dükkandayım.. Anahtarlarım olmadığı için o bölgeden geçemiyorum ve çok hızlı gelen müşterilere hizmet vermek mümkün değil lütfen bu sorunu düzeltin. Oyun rahatlamak içindir, strese girmeyin, düzeltin yoksa kaldırıyorum, anahtarların olmamasından dolayı tek bir alanda takılıp kalmak istemiyorsanız, bu oyunu indirmemenizi rica ediyorum.
Oyunu çok güzel tavsiye ederim
cooking city crazy chef s restaurant game restaurant game free ... download free android game my cooking restaurant food cooking games in
Bir anne olarak evde yemek yapsam da yemek yapmak eğlenceli
Normal oyun
タンクスターズ アーケード rab