Post by erpercussfolwa on Feb 19, 2022 7:49:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za povečanje vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Maps for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
Zakaj ste izbrisali svoj stari zemljevid za minecraft
Kako naložim svoj mc zemljevid?
kul v stavbi Freddy fazbear's pizza sem
Super kul, vendar se je zgodila nesreča v samogradnji hiše, taka stvar se je zrušila. Nekaj hiš bi moral popraviti, kar vzame veliko časa
Zdaj boste v Minecraft PE gradili baze, postavljali zidove, si predstavljali neke pasti in ropali vire od svojega nasprotnika. vse bo dodalo
Večino stvari imam v mc-ju :-)👍🏻👍🏻 in nekaj stvari ne najdem, tako da ne pet zvezdic 🌟🌟🌟🌟
Zelo lepo ☜☆☞☜☆☞☜☆☞☜☆☞
Bilo je dobro, vendar ni imel veliko zemljevidov, ki bi si jih želel, ni imel veliko zemljevidov, ki temeljijo na oboževalcih, ali veliko ali sploh ne zemljevidov, ki so jih ustvarili oboževalci te franšize, v katerih bi lahko uživali drugi oboževalci
Ne morem prenesti nobenega zemljevida, vedno se nalaga, nikoli se ne ustavi. V čem je problem 😡
Prej sem imel to aplikacijo na drugi napravi in bila je popolna, toda iz nekega razloga sem tokrat prenesla enega od zemljevidov in je izbrisala vse druge svetove v minecraftu, ne vem, kako se je to zgodilo, zelo razočaran.
4 zvezdice, ker vedno pride do napake, ampak samo odstranite in ponovno namestite opravljeno, problem je rešen!!! Piše napaka omrežja ali samo NAPAKA pri ponovnem poskusu
... na spletu kako totexture pakete na minecraft pe prostitucije evro zaragoza stik s ... Brezplačen seks dedek vnukinja seks ios sex chat angleško govoreči
Ocenjujem s štirimi zvezdicami, ker nekatere hiše in mesto niso končane in obožujem zemljevid grozljivk. Če zgradite zemljevid, se prepričajte, da je končan in to je vse
Obožujem to aplikacijo, vendar ne umrem, če padem s sveta. Prosim, popravite to hitro
To je aplikacija, na katero sem ponosen, našel sem toliko zemljevidov za igranje in če sem iskren ... Všeč mi je! ❤️🤗 Prosimo, dodajte več zemljevidov, da dobite več obiskovalcev v aplikaciji
Maps for Minecraft PE Εργαλεία apkk
Maps for Minecraft PE Alat xuq
Dobro je, vendar ne vidim slik
Pri vsakem prenosu zemljevida daje napako "network error.retrying"
Obožujem velike zgradbe in ta aplikacija si zasluži neskončnost v zvezdah Všeč mi je, kako so stavbe videti, še posebej moderne
Zemljevidi se ne prenašajo največja težava, tudi moj telefon je dober, vendar se ne prenaša, prosim, označite.
Ne morem prenesti ničesar kaj se zgodi Sovražim ta mod🤬🤬👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Ali lahko popravite ta zemljevid "Mala podzemna hiša", tako da imam 1.14.50 in piše, da je zahteva 1.14.0.9, ali lahko popravite tole. Zelo bom hvaležen Uredi: Ne vem, če je to napačna različica ampak če mi je žal, ker sem tako jezen.
Minecraft Pocket Edition omogoča tudi igranje z drugimi igralci po omrežju. ... Minecraft je na voljo za Windows, Linux, OS X, Android, iOS, Windows Phone,
Hustle Castle: Medieval games Hry na hrdiny ann
Počasen prenos
Minecraft Pocket Edition (PE) je tako priljubljena kot računalniška izdaja. Danes si bomo ogledali, kako zagnati lahek Minecraft PE strežnik, ki bo ohranil
Tako super je, tako mi je všeč
Malo mi je všeč, ker včasih zamuja, ampak je v redu
Sporadični Seks Bekersfiels Girona Transex Kurbe Ki So Jih ...
V redu Podvojeno V večini primerov minecraft 2bt2
Maps for Minecraft PE 工具 pok
Dal sem samo 3 zvezdice, ker kolosalni Titan nima nog in stena ni tako visoka
Ne deluje v posodobitvi Mc 1.17, prikazuje vnovični poskus omrežne napake, medtem ko imam tudi polno omrežje 😠😠
Motenje revizija Raid 2B2T CLONE SERVER 1.12.2 ANARCHY Minecraft ... bednik Otroške pesmice Skrajšani 2b2t MCPE | Minecraft PE Servers
Všeč mi je ta aplikacija, vendar je težava v tem, da ko odprem to aplikacijo, se samodejno vrne na domačo stran, poskusil sem, koliko časa, vendar se ne odpre, prosim rešite to težavo😭😢
Ne morem preiti niti na nalagalni zaslon. Kakšen hinavec, zaradi česar je videti kot dobra aplikacija.
To ni tako dobro, moja ocena je 3/10
Igra Cars Paint 3D 2021 · Spletna igra na FreeGamesBoom.com
je dobro, vendar je napaka!!! ko prenesem zemljevid, včasih piše, da je prišlo do ponovnega poskusa napake, nekaj časa sem čakal, vendar se ni premaknil, zato sem pritisnil gumb X in je pisalo, da je prenesen, zato sem ga odprl, vendar je pisalo, da ne more uvozi v minecraft, prosim, POPRAVI!!!
Lorelai Sočan 5.b nalozite si igro good craft nora je mas lahk tud netopirje pa konje vse kar hoces
Maps for Minecraft PE 工具 fso
Super aplikacija lepa izkušnja priporočam vsem ZADOVOLJNI!😊😊😊
Kul
Orodje za vdiranje gesel za Kon-Boot mora biti najlažje in najhitreje ... Ko ste enkrat ekstrahirani, boste videli več map z še več datotekami ZIP.
... Vw Golf , Perzijska , Google Maps , Celovška , Aeq Metod , Ciril ... Bolečine , Yoga , Msm Prah , Linea Snella , Gimnazija , Volčji pe
Imam težavo, ker ne morem odpreti gradu techno gamers
Nobeden od zemljevidov se ne naloži, je tako nadležno 😡 Piše "neznana napaka, ponovni poskus"
Lepa aplikacija, ki res živi v kovčku, vendar je v velikem belem kovčku hitrost zelo počasna in vedno je noč, ko sonce ne vzide. Toda druge so vse dobre in dobre aplikacije. Grate app .
To je neumna aplikacija, ki ves čas govori, da se je ustavila in ne bo prišla mimo zaslona za nalaganje
Vsakič, ko pritisnem na prenos, se ne bo takooo prenesel NAŠ WIFI TUKAJ V NAŠI HIŠI JE IZJEMNO DOBRO, PROSIM, POPRAVI TO😔😠. In ko prenesem zemljevid, piše 2 uri PRESTAJE, ZAKAJ MORA BITI TAKO DOLGO?! !
Oprostite, še ena stvar, ko prenesem zemljevide, ki so približno 15 mb in več, zaostaja, čeprav imam toliko prostora za shranjevanje, da ne vem, ali je moj telefon ali moj minecraft vseeno, prosim, popravite, tako da ko prenesem zemljevid 15 mb ali več, je ne zaostajam, ko igram in zdaj dajem 4 zvezdice 😊 še ne 5, ker nekako želim, da to dodate v svojo aplikacijo, to je moj predlog, dodajte kot sistem, kjer lahko dodate svoj zemljevid, da ga drugi igrajo, in dodate kot sistem komentarjev, da lahko komentiramo, kako odličen je zemljevid, hvala
dodaj nekaj zemljevidov preživetja rad igram zemljevide preživetja ti dodaš zemljevide preživetja dal ti bom 5 zvezdic